AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzını kapatmak kimseyle konuşmayacağına, şansının geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzını kapatmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir