AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının kapatıldığını gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında birinin ağzını kapatmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ağzını kapatmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak Allah’ın yolundan gideceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kapatmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir