AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, tamamlanmadan kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş kuyumcu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir