AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcudan altın çalmak

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kuyumcu görmek ortaklı işlere girileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak yüküne ortak olacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcu vitrini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kuyumcu görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir