AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanları gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak eşi tarafından yüceltileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyumcuda olmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kimseye borçlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak yenisinin başlayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak büyük zorluklar geçireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kuyumcu görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir