AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve kuyumcu görmek

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve kuyumcu gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek dolayısıyla geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında altın kuyumcu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, markasını duyuracağına inanılır.

Kahve falında boş kuyumcu görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir