AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuda işe başlamak

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak kişinin iyi hale geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu soymak bolluğun sürekli olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına delalettir.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş kuyumcu görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir