AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında altın kuyumcu görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek sıkıntılar son bulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyumcu görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu vitrini görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir