AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcu soymak

Kahve falında kuyumcu soymak

Kahve falında kuyumcu soymak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu soymak gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Kahve falında kuyumcu soymak patron olunacağına, yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu olmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek kazancının bol olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında boş kuyumcu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak çok sayıda borca gireceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir