Kahve falında kuyumcuda çalışmak

Kahve falında kuyumcuda çalışmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, iyi şeyler yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, durgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu soymak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda olmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcu olmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir