AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, duaların kabul göreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Kahve falında altın kuyumcu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, başarısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak işlerdeki karın artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir