AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zenginliğini kaybedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek önemli işlere imza atacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kuyumcu dükkanında görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcu soymak aksiliklerin aşılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir