AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında kuyumcuda çalıştığını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında kuyumcuda çalışmak aile bireyleri ile tartışacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında kuyumcu soymak sürekli ağlamaklı olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Kahve falında boş kuyumcu görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda altın bozdurmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir