AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında boş kuyumcu görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyumcuya gittiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve kuyumcu görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda yüzük takmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kuyumcu görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalettir.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir