AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancın sürekli artacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek bolluğun ve verimin de artacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan su çekmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su çekmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan ip çekmek bir sebeple çok zorlanacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kovayla su çekmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek elinde avucunda olanı yitireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir