AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çekmek

Kahve falında kuyudan su çekmek

Kahve falında kuyudan su çekmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kuyudan su çekmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek kazancın helal şekilde artırılacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su çekmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan ip çekmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taşımak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak üzgün ve hasta olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir