AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çıkmak

Kahve falında kuyudan su çıkmak

Kahve falında kuyudan su çıkmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan su çıkmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında kuyudan su çıkmak kazancının günden güne azalacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan çıkmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak günah işlemekten korunacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine delalettir.

Kahve falında kuyuda su çekmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su içmek hidayete erip huzuru bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir