AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su taşımak

Kahve falında kuyudan su taşımak

Kahve falında kuyudan su taşımak önemli atılımlar yapacağına, tartışma yaşayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su taşımak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında kuyudan su taşımak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuda bulanık su görmek biraz dinleneceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kıdem atlayacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir