AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su almak

Kahve falında kuyudan su almak

Kahve falında kuyudan su almak çıkar için insanlara zulmetmeye, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Kahve falında kuyuda su görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan su içmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak maneviyata daha çok önem verileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek hasta olanlar için şifa bulmaya, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir