AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, içinin hafifleyeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek gözyaşına boğulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan çıkarılmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su almak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir