AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan çıkmak

Kahve falında kuyudan çıkmak

Kahve falında kuyudan çıkmak rızkından olacağına, saygın biri haline geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, beddua ve ah alacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan çıkmak gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan çıkmak iyi halin geleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gelirinin garanti olacağına yorulur.

Kahve falında kuyuda kaybolmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuyuda görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir