AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda su çekmek

Kahve falında kuyuda su çekmek

Kahve falında kuyuda su çekmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su çekmek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek kazancında da artış meydana geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su çekmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan ip çekmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuda su görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek herkesin önünde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir