AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su içmek

Kahve falında kuyudan su içmek

Kahve falında kuyudan su içmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, gelirinin sürekli olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan su içmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su içmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuyuda su çekmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek şükredeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir