AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda temiz su görmek

Kahve falında kuyuda temiz su görmek

Kahve falında kuyuda temiz su görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kişinin muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda temiz su gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su almak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir