AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çekip içmek

Kahve falında kuyudan su çekip içmek

Kahve falında kuyudan su çekip içmek pişman olacağı şeyler yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su içmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuda su çekmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ayrılanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan su çekmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir