AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuyuda görmek

Kahve falında kendini kuyuda görmek

Kahve falında kendini kuyuda görmek dini inançların güçleneceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, onu borçtan kurtaracağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini kuyuda gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında birini kuyuda görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuda adam görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir