AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda kaybolmak

Kahve falında kuyuda kaybolmak

Kahve falında kuyuda kaybolmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuda kaybolmak gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kuyuda kaybolmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuda bebek görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hatalarından erken döneceğine işarettir.

Kahve falında kuyuda boğulduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir