AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kuyudan çıkarmak

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak dileklerin gerçekleşeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, tamamen içine kapanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak kişinin bundan zarar göreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir