AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek

Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek

Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok zor günler geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hasret gidereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruklu yıldızlar gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek gülen yüzünün de solacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu yıldız görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz timsah görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kuyruğu görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, adının yayılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir