AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında ekmek kuyruğuna girmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğa girmek büyük zorluklar geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek kuyruğuna girmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında ekmek kuyruğu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek fırınına girmek çok zor bir yoldan geçeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ekmekle tuvalete girmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek kalben çok rahat edileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu bebek görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir