AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu yıldız görmek

Kahve falında kuyruklu yıldız görmek

Kahve falında kuyruklu yıldız görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zarar edeceğine, ortaklı işlere girileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruklu yıldız gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında kuyruklu yıldız görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kuyruklu yıldızlar görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyruklu gelinlik görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balina kuyruğu görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir