AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yeni bir iş bulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, kazancının günden güne arttıracağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında üç kuyruklu yılan görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, emrinde insan çalıştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir