AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutup yıldızı görmek

Kahve falında kutup yıldızı görmek

Kahve falında kutup yıldızı görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kutup yıldızı gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında kutup yıldız görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup yıldızı görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kutup yıldızını görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kutuplarda görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kutupta olmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek çok ünlü bir kişi olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir