AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutup ayısı öldürmek

Kahve falında kutup ayısı öldürmek

Kahve falında kutup ayısı öldürmek kısa süreli hastalık yaşamasına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek hainlik yapacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında kutup ayısı görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulur.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutupta olmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir