Kahve falında kendini kutuplarda görmek

Kahve falında kendini kutuplarda görmek sağlığından olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kutuplarda gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kutup yıldızı görmek iş hayatının düzeleceğine, bilgiyle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işarettir.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kutup yıldız görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kutuplarda görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işarettir.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top