AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutupta olmak

Kahve falında kutupta olmak

Kahve falında kutupta olmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kutupta olmak gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında kutup görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kutup ayısı görmek elinin dara düşmeyeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kutupta olmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kutuplarda görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işarettir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kutup yıldızı görmek zorluklarını aşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir