AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kutup ayısı görmek

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ölü kutup ayısı gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında kutup ayısı görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kutuplara gitmek kalbinin küt küt edeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir