AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutup yıldız görmek

Kahve falında kutup yıldız görmek

Kahve falında kutup yıldız görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kutup yıldız gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kutup yıldız görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında kutup yıldızı görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında kutup yıldızını görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kutupta olmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek bazı iş birlikleri yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kutuplarda görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir