AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda çay görmek

Kahve falında kutuda çay görmek

Kahve falında kutuda çay görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda çay gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Kahve falında kutuda çay görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında çay kutusu görmek ortaklı işlere girileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bir kutu görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor kutu görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kutuda gelinlik görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında parfüm kutusu görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kutu şeker görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir