AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm kutusu görmek

Kahve falında parfüm kutusu görmek

Kahve falında parfüm kutusu görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm kutusu gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında parfüm kutusu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm hediye aldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında parfüm içmek herkesten ileriye gideceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu almak şifaya kavuşacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm kokusu duymak şansın bir türlü dönmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında oda parfümü görmek kötü bir habere veya tehlikeye, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir