AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda gelinlik görmek

Kahve falında kutuda gelinlik görmek

Kahve falında kutuda gelinlik görmek kişinin şansının artacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutuda gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kutuda gelinlik görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işarettir.

Kahve falında kutuda para görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında kutu içinde köpek görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kutuda yüzük görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kutu meyve suyu görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında para kutusu görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu sütü görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir