AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kutusu görmek

Kahve falında çay kutusu görmek

Kahve falında çay kutusu görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay kutusu gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında kutuda çay görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çay kutusu görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bira kutusu görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kendisine ev alacağına işarettir.

Kahve falında kutuda yılan görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kutu görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koli kutuları görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında küçük kutu görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hastalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir