AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir kutu görmek

Kahve falında siyah bir kutu görmek

Kahve falında siyah bir kutu görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ortak edineceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında siyah bir kutu gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalet eder.

Kahve falında siyah bir kutu görmek suçlamalardan aklanılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kutu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kibrit kutusu almak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kutu görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kutuda ayakkabı görmek çok büyük hayır duası alınacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kutu görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir