AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu ilaç görmek

Kahve falında kutu ilaç görmek

Kahve falında kutu ilaç görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Kahve falında kutu ilaç gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında ilaç kutusu görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük bir acı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu ilaç görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç kusmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saça ilaç sürmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ilaç almak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa ilaç sürmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorun ilac vermek hastalıkların iyileşeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir