AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ilaç kutusu görmek

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında boş ilaç kutusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç kutusu görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, borçlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu ilaç görmek zenginlik elde edeceğine, işlerinin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında boş kutu görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında boş karton kutu görmek Tövbe Edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek önemli sorumluluklar alacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında içi boş kutu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir