AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu almak

Kahve falında kutu almak

Kahve falında kutu almak masumluğunu ispat edeceğine, borçlanıp, hasta olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında kutu almak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hediye kutusu almak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzük kutusu görmek sevinileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda çay görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kutuda süt görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mukavva kutu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kutu almak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kutuda fare görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kutusu görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir