AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda fare görmek

Kahve falında kutuda fare görmek

Kahve falında kutuda fare görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda fare gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında kutu içinde fare görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kutuda fare görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kalem kutusu görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu içinde altın görmek geniş geniş yaşayacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kutu bulmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, tüm keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutu taşımak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu kaybetmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında dikiş kutusu görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir