AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük kutusu görmek

Kahve falında yüzük kutusu görmek

Kahve falında yüzük kutusu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yüzük kutusu gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek hoşluklarla karşılaşacağına, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük kutusu görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kutuda yüzük görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzük kutusu görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek iyilik bulacağına, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında kutuda yüzük görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir