AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kutu almak

Kahve falında beyaz kutu almak

Kahve falında beyaz kutu almak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çirkin amellere inanılır.

Kahve falında beyaz kutu almak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Kahve falında beyaz kutu almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kutu görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kutu almak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında çikolata kutusu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kutu toplamak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor kutu görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu yumurta görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir