AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda süt görmek

Kahve falında kutuda süt görmek

Kahve falında kutuda süt görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarını gidereceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Kahve falında kutuda süt gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında kutuda süt görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu süt almak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu süt görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutu sütü görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret eder.

Kahve falında süt kutusu görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında şeffaf kutu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Kahve falında çöp kutusu yıkamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutuda salça görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir